Jordan 5 Wolf Grey,

Na de release van de Playoffs hebben we hier bij OurBubble geen andere Jordans meer besproken. En dat is niet gek, want laten we heel eerlijk zijn, na die knaller kwamen er alleen nog maar belachelijk slechte re-releases. Om maar niet te spreken van die oerlelijke weg die ze ingeslagen zijn met de nieuwe modellen. Ik snap eerlijk waar niet hoe het kan dat er designers zulke waardeloze rommel tekenen.

Maar oké, genoeg over rommel, even terug naar nu. Deze week zijn de meeste goeie sneakerwinkels volgepropt met de beste release van Jordan dit jaar na de Cement. De Jordan 5 staat bij iedereen vast wel hoog in het favorietenlijstje. En deze uitvoering met licht grijs suède is gewoon een must have. Dit is wel weer een killer combo.

Onder andere verkrijgbaar bij CrookedTonguesicon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.