Klassieke kleuren bij een klassiek model,

Dit is eigenlijk zoals het hoort. Van alle jaren dat ik de OldSkool van Vans ken, bestaat deze kleuren combo ook al. Door de jaren heen is de leest meerdere malen veranderd, de materialen zijn vaak gewijzigd, maar de kleuren combinatie is eigenlijk altijd hetzelfde gebleven. Donkerblauw suède met een lichter blauwe kleur canvas.

Nu ben ik nostalgisch, maar zou het niet fijn zijn als ze naast de originele kleuren ook de originele materialen gingen gebruiken? Natuurrubber en dan weer ouderwets met de handgemaakt in Californië. Ik denk dat er naast mij best mensen zullen zijn die hiervoor een premium prijs willen betalen. Maar tot die tijd moeten we het doen met deze uitvoering van de klassieker. Je schoenenkast kan echt niet zonder 1 paar in deze kleur.

Verkrijgbaar bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.