Libertine Libertine Hunter Shirt,

Libertine Libertine is zo’n heerlijk jong label. Hadden we vanmorgen hier nog een klassiek merk wat hard op de leeftijd van 100 jaar afgaat, wisselen we dat nu af met een merk dat amper 2 jaar bestaat. Het merk van vanochtend komt uit zuid Europa, dit merk uit het noorden. En toch zijn ze prima te mixen.

Ik denk dat de bril van deze ochtend prima staat bij het shirt waar het hier over gaat. Het is een zomers button down met een kleurrijke ruit. Lange of korte chino eronder, spierwitte sneakers met een gumzool erbij en je bent er helemaal klaar voor. Rasmus Bak, Pernille Schwarz en Peter Munch Ovesen zullen blij met je aankoop zijn.

Verkrijgbaar bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.