Lito Green Motion: The Sora,

Het lijkt een aankondiging van een film. Klinkt als een Japanse oude Hack ‘n Slasher., maar niets is minder waar. Bij OurBubble zijn we heel milieu bewust wanneer het om vervoer gaat. (Of wanneer het ons uitkomt.. -Red.) Wij zijn helemaal weg van de Tesla en de Fisker en zitten met smart te wachten tot een van beide merken eindelijk doorheeft dat wij best hun vierwieler voor promotionele doeleinden willen gebruiken.

Mocht je meer van de tweewielers zijn hebben we al eens een scooter voor in de stad beschreven, maar wellicht zoek je meer uitdaging. Met een top van 190 kilometer per uur en een actieradius van bijna 300 kilometer is hier dan The Sora. Een volledige electrisch aangedreven motorfiets. De looks hebben wat weg van een ouderwetse caféracer, maar dan met alle technieken van nu. Dit is een monster om te zien, ben benieuwd hoe die rijdt.

Voor een 30.000 euro kan die van jou zijn, kijk hier maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.