Mark McNairy Chukka Brick,

De schoenen van Mark McNairy hebben we hier al vaak voorbij zien komen. Ik dacht ook eerlijk dat ik alle varianten wel al had gezien, maar toen kwam ik vandaag ineens onderstaand schoentje tegen. Dat ik gek ben van Chukka’s is geloof ik niet meer te ontkennen. Waar die fetish voor halfhoge schoenen vandaan komt, heb ik echter geen idee van.

Deze McNairy is weer helemaal heerlijk. Uiteraard de kenmerkende Red Brick zool. Mooie premium materialen gebruikt voor het bovenwerk. In dit geval gaat het om een donkerbruine lap leer met een vrij grove textuur. Dankzij deze textuur wordt dit niet een te brave schoen, maar knalt die lekker onder je chino met opgerolde pijpjes. Is de kleur ook echt voor de zomer? Geen idee, je zou bijna gaan hopen op af en toe een regenachtige zomerdag. Deze Chukka zal je zeker wel opvrolijken op zo’n dag.

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.