Nike Dunk Hi ACG, vet!

Mocht je gisteren de Suedes niet meer in jou maat gevonden hebben en ben je wel op zoek naar een klassieke sneaker in een knal kleur, dan heb ik wellicht vandaag weer iets voor jou. De Nike Dunk kennen we natuurlijk allemaal en hebben we ook allemaal wel minimaal in 3 kleuren in de kast staan. Tijd om de kleuren aan te vullen. Na een reeks succesvolle AirMax1 schoentjes in ACG kleurstellingen, wordt dit palette nu aangeboden aan de Dunk.

Way back in time was de ACG outdoor serie van Nike een van de collecties met de meest sprankelende kleuren combo’s. En nu doet Nike wat Nike het best kan, herhalen. Dus mixen ze een van de meest klassieke sneakers emt een klassiek palet aan kleuren. Het resultaat is VET! Vooral de paarse speckled midsole met een gum outsole doet het goed. DUs wil je een klassieker met knalkleuren en de Suede was al uitverkocht. Houd je favoriete Nike shop dan in de gaten, deze komen daar snel.

Ongetwijfeld eerdaags bij CrookedTongues of EndClothing.
icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.