Paul Smith cardholder,

Paul Smith is zo’n typische designer die een trucje goed kan en dat op veel verschillende manieren keer op keer probeert uit te voeren. Een van die trucjes van Paul Smith is het terug laten komen van een streepjes motief in pastel kleurtjes. Dit doet die dan op zo’n subtiele wijze dat het niet schreeuwt en wel direct herkenbaar is.

Zo ook hier, bij een klein stukje Italiaans leer, zorgt hij voor een heel klein randje met zijn kenmerkende streepjes dat je ziet van wie het afkomt. De handtekening op deze cardholder is eigenlijk overbodig. Iedereen die zijn naam kent, kent ook de streepjes wel. Zeggen die streepjes je helemaal niets, dan zegt die naam je wellicht nog minder. Maar oké, met of zonder signatuur op het hoesje, je creditcard en bankpas zitten er toch wel goed bij.

Verkrijgbaar bij de Nitty Gritty Store.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.