Paul Smith iPhone sleeve,

Paul Smith, van de week zei ik nog iets over de herkenbaarheid van het label, de pastelkleurige streepjes welke je op veel items terug kan vinden. Nou die pastelkleurige streepjes moet je maar even vergeten, dat hebben ze bij Paul Smith namelijk ook gedaan op onderstaand item. Gelukkig is de humor in de designs wel hetzelfde gebleven.

Ik beken, ik hou van flauwe grappen, wellicht is het daarom dat ik deze iPhone case/sleeve wel kan waarderen. Nee ik zou er zelf nog geen iPhone voor kopen, dat laat ik over aan @Zuid77. Maar een high tech telefoon als de iPhone verpakken in een sleeve met een analoog icoon erop is gewoon een teken van goede smaak. Paul Smith zorgt wel goed voor je breekbare item, je gadget zit comfortabel in boterzacht leer.

Verkrijgbaar bij MrPorter.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.