Polo Jeans boardshort,

Normaal ben ik van de rustige prints, van de eenvoud. Maar wanneer het zonnetje schijnt, ik de zonnebrandolie ruik en op mijn effe handdoekje op het zand lig, dan kan ik een goeie boardshort met hawaii print wel waarderen. Nu de lente zo zacht is dat je gewoon al een aantal dagen prima op het strand hebt kunnen liggen, wordt het toch eens tijd om weer eens een nieuwe short te zoeken.

Felle kleuren combinaties mogen, maar dan mag er geen ingewikkelde print bij komen. En een ingewikkelde print mag, maar dan moeten de kleuren wel rustig en beschaafd blijven. Met die randvoorwaarden in het hoofd ben ik het net op gegaan en gewoon gaan browsen. Duurde niet lang overigens, vrij snel kwam ik deze short van Polo Jeans tegen en drukte ik op de bestelknop. “In shoppingbag”-button aanklikken en afrekenen maar.

Ook hebben? Bestellen kan bij BloomFashion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.