Post O’Alls, vroeger was alles beter,

We kunnen zeuren dat Nike altijd maar oude modellen re-released, maar stiekem vinden we dat natuurlijk maar wat vet. Ja ik hou wel af en toe van wat nieuws, maar als ik dan door alle 300+ artikelen op het blog browse zie ik toch dat het meeste een verwijzing is naar retro’s of producten met een heritage en vintage look ‘n feel. Misschien heeft Nike wel gewoon gelijk.

Een man die dit zeker zal beamen is Takeshi Ohfuchi, de man achter Post O’Alls. Deze man eet vintage en drinkt heritage. Zijn verzameling merkloze werkkleding uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw vormt nu een bron van inspiratie voor het prachtig Post O’Alls. Voor deze zomer hebben ze weer een leuke collectie bij elkaar gemaakt. Een uitblinker vind ik zelf deze chambray short. Goed met een wit oxford shirt, denk je niet?

Deze en meer juweeltjes van Post O’Alls vind je bij OiPolloi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.