Puma Clyde

Waarom weet ik niet. Maar soms verdwijnen dingen uit de schappen en is het er gewoon niet. En uitgerekend op die momenten wil je het.
Een paar “Clyde’s” van Puma bijvoorbeeld. Ik ben ze niet tegen gekomen. Niet te vinden. Maar ik wil ze wel! Ik heb wel een aantal paartjes liggen maar na een jaar of 10 beginnen ze een beetje uit te drogen en kan ik ze niet meer aan. De eenvoud in mijn denken zegt: “vervangen”.. Maar hoe vervang je iets wat er niet meer is.
Geduld is het antwoord. Want ze komen terug. Elders in de wereld zijn ze al terug. Dus nu kan ik twee dingen doen. Geduldig afwachten tot ik ze hier in de winkel kan scoren of gewoon even in de winkelwagen gooien bij de jongens van Crooked Tonguesicon.

En natuurlijk ga ik niet wachten.. Adden to basket dus!

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.