Ralph Lauren Shorts, tegen de kiespijn,

Kijk we weten allemaal dat ze bij Ralph Lauren niet gek zijn. Ze hebben daar ook door dat het soms beter is dat een klant niet hoeft te kiezen. Ik roep altijd: “wanneer er te veel keuze is dan krijgt de klant kiespijn.”. En het is waar, zet iemand neer voor 10 mooie spulletjes en hij kan niet kiezen en gaat met lege handen naar huis. Zet iemand neer voor 2 mooie spulletjes en hij koopt ze allebei.

Maar zelfs het kopen van allebei hoeft in dit geval niet. Normaal ben ik niet van de reversibles en dergelijke, maar deze reversible short is wel goed uitgevoerd. Heb je een preppy bui, dan pak je de roze met blauwe madras kant. Ben je in een saaie bui, pak je gewoon de navy blauw katoenen kant. En kan je niet kiezen? Dan pak je een willekeurige kant en rol je de broekspijpjes een beetje op. Deze short is perfect, Ralph Lauren bedankt!

Verkrijgbaar bij Number Six.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.