RECTIFICATIE: Nike misschien wel vernieuwend,

Bij veel artikelen van Nike schoenen klagen wij dat Nike niet vernieuwend is. Nike pakt iedere keer gewoon een populair schoentje, geven die een nieuw kleurtje en hopen weer een megaseller te hebben. De Dunk, de AirMax en de AirForce zijn als zo uitgemolken dat ze enkel nog poedermelk geven.

Met de komst van de Toki en de Hachi heeft Nike bewezen dat ze het nog wel kunnen. Gek genoeg was ik vergeten dat ze in 2007 ook nog een nieuw ontwerp de markt op gezet hebben welke best de moeite waard is. En gelukkig, geheel in Nike traditie, komt hier nu ook alweer een retro van. De Talaria is een vreemde, maar wel prettig schoen. Met een beetje laser, een beetje neon en wat spikkels in de zool. Best een prettige verschijning.

Binnenkort verkrijgbaar bij je Nike dealer. (Lees: EndClothing)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.