Sixpack France Saleccia oxford shirt,

Sixpack France kende ik nog niet to ik het bij Freshcotton tegenkwam. De grap is, het merk bestaat al vrij lang. Hoe het komt dat het nog niet eerder opgevallen is, een eenvoudige doelgroepswissel. Sixpack France maakte in het verleden namelijk kleding voor jonge tieners. Je zal het niet zeggen, maar die tijden heb ik een ruime decade ago achter mij gelaten. Dus wellicht is dat de reden dat ik het nog niet kende.

Maar gelukkig is het merk mij nu wel opgevallen en ben ik dus nog op tijd om een fraai licht blauw oxford shirt aan te schaffen. De details zijn gewoon goed te noemen. De zakken op de borst zitten net even anders, de stiksels lopen mooi door over het hele shirt. Daarnaast vind je hier en daar nog wat rode stiksels om de boel te breken. Wat ik ook kan waarderen is de boord, voor de verandering is het een geen button down. Dit is zo’n shirt voor wanneer je even wat anders wilt, je kent die dagen wel.

Verkrijgbaar bij Freshcotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.