Spellbound Jeans, Japans prachtspul,

Wanneer je graag bij iedere winkel online en offline door de collecties heen gaat, vindt je wel eens labels waar je je van afvraagt waarom je hier nooit eerder van gehoord hebt. Wellicht heb ik onder een steen gelegen, maar Spellbound kende ik nog niet. Dat is best gek gezien het een spin off is van Domingo Ltd, wellicht beter bekend als de makers van OMNIGOD jeans. Ben je er nog? Mooi.

Wanneer je verder gaat graven naar de afkomst, kom je erachter dat dit label dus al een slordige 30 jaar op de markt is. Vanaf heden zal ik mijn ogen nog wijder openhouden, ik beloof het. Wellicht dat ik dan veel eerder op juweeltjes als deze Spellbound Classic Jeans zal komen. De jeans heeft standaard model met rechte pijp. Het 14oz Japanse pink selvedge denim heeft al 1 washing meegekregen. De broek komt verder met een button fly, koperen rivets en een leren patch met logo. Goeie details, en dus een goeie jeans.

Gevonden bij The Bureau Belfast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.