Stadler Form Ventilator

Het mag duidelijk zijn dat de zomer wel erg dichtbij komt. Daarmee gepaard ook verhoogde temperaturen in huis. Bij de buurtsuper kun je dan een ventilatortje kopen. Paar tientjes en je bent klaar. Ding zal zijn werk doen maar laten we eerlijk zijn. Mooi is anders.

Stadler Form heeft nu iets ontworpen voor een iets meer kritische ventilator gebruiker. Laat Carlo Borer er op los en zie hier: een mooie ventilator. Dat het apparaat “Otto” heet moeten we maar voor ons houden.Het resultaat is wat telt. Mooi hout met een fraaie nerf is gebruikt voor de behuizing. Aanpasbaar in hoogte en heeft 3 versnellingen. Bijna hetzelfde als je wegwerp ventilator, maar dan WÉL mooi.

Nog geen idee waar hij te krijgen zal zijn.

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Jazz de Bruin

    Je kan hem inmiddels vinden bij Kookpunt op Noordplein, online bij connox.de.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.