Vans Authentic black on black,

Even eerlijk, hoe vaak kijken jullie MTV Cribs? Wanneer er weer zo’n MTV Cribs weekend break is, blijft mijn TV toch altijd op de achtergrond aanstaan. En iedere 10 minuten hoor je dan weer een celeb naar zijn of haar wagenpark lopen en iets roepen over black on black rims op de wagen. Maar niet alleen de sloffen van een wagen zijn cool black on black.

Ook je eigen sloffen kunnen best een portie zwart en zwart gebruiken. Wanneer je je sjieke look even achterwege wilt laten, of gewoon een off day hebt en zwart de enige kleur is die je ziet, dan kan je nu best voor de dag komen met deze schoentjes van Vans. De Authentic in een volledige black on black uitvoering. Ik denk dat een zwarte jeans en een zwart shirt de enige mogelijke combinatie kunnen bieden. Interpol op je headphones en wegzinken maar.

Verkrijgbaar bij deĀ FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.