Vans Vault Era LX Aloha Pack,

Jawel het is een hele mond vol, maar het beschrijft wel in 1 klap wat het is. De Vans Vault collectie is een wat unieke lijn van Vans. Sinds de Vans schoenen op iedere straathoek te verkrijgen zijn schreeuwen retailers om meer exclusieve modellen. Logisch, er moet toch eenmaal onderscheid zijn. Zodoende is Vans met de Vault lijn op de proppen gekomen. Alle schoenen zijn gebaseerd op de originele Vans schoentjes uit de begin jaren maar dan met wat aanpassingen van het heden.

Om het nog exclusiever te maken komen de lui van Vans Vault ook nog eens met wat limited editions aanzetten. Voor deze zomer vind ik zelf de Aloha pack een leuke toevoeging. Een schoentje welke het silhouette en de naam deelt met de oude Era. De schoen is verkrijgbaar in 3 kleuren welke alle 3 goed te noemen zijn, vandaar dat we voor de verandering ze ook maar eens alle 3 laten zien. Welke kleur gaat het worden?

Hoe exclusief een lijn ook is, EndClothing heeft het wel op voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.