Weer een mooie Persol,

Ik kan hier een heel verhaal schrijven over het ontstaan van de Persol zonnebrillen. Over de geschiedenis van Guiseppe Ratti, zijn vak en zijn droom. Ik kan regels vol dichten over de twee punten van herkenning op de pootjes. Alle filmsterren die met een Persol op de neus gefotografeerd zijn kan ik hier opsommen. De fabricage methodiek van de unieke lenzen kan volledig worden uitgeschreven. Ik denk serieus dat ik een boek erover kan volschrijven. Maar is dat nodig?

Welnee. Kijk maar gewoon naar de onderstaande foto. Klik daarna op de link eronder, bestel de bril en maak kennis met de luxe van een Persol op de neus. Pas dan zal je begrijpen waarom ik hier iedere keer weer vol lof ben over iets eenvoudigs als een zonnebril.

Bestellen kan je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.