Weer Tricker’s, weer voor The Bureau, weer prachtig,

Waar Frans Boone het iedere keer weer flikt met de Aldens (en onlangs ook met Tricker’s– Red.) doet The Bureau Belfast het steevast met Tricker’s. Iedere keer weer komen ze met een schoentje welke de vorige doet verbleken. De basis is vaak hetzelfde, de brogue boot. Maar de afwerking, mijn hemel, ze moeten het lef maar hebben om die staalkleur uit te kiezen.

Met de naam van de kleur is Lolipop Rood, het effect is iets donkerder dan je verwacht van een Lolipop, maar mag er wel wezen. Zeker in combinatie met de onbewerkte zool, dit is gewoon weer een knaller. Heerlijk toch dat een label als Tricker’s zich niet laat verleiden tot de norm en iedere keer weer de kleuren toevoegt welke de ontwerpers vragen.

Exclusief bij The Bureau Belfast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.