WeSC laptoptas,

WeSC, ook wel de WeAretheSuperlativeConspiracy, is een label uit het noorden van Europa. Jullie kennen het wellicht wel van de headphones en het gestileerde logo wat een high-five uitbeeld. Niet? Okay, dan kennen jullie het waarschijnlijk wel van de high end streetwear, de jeans, shirts, sneakers en sweaters. Ook niet? No worries, dan is het nu tijd om dit label te leren kennen.

Bij Freshcotton hebben ze naast een nieuwe website lay-out nog meer te vieren, ze hebben een hele lading nieuwe WeSC spulletjes binnen gekregen. Dat wordt gevierd met een leuke actie. Koop nu iets van WeSC en ontvang een 3-pack sokken twv 15,- euro. Goeie deal, van sokken heb je nooit genoeg. De collectie zelf mag er zeker wezen, mijn oog viel op een goeie zomerse laptoptas. Loodgroen katoen met genoeg vakken om al je papierwerk in mee te nemen en een apart vak om je notebook veilig op te bergen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.