Yes!! Rode Air Maxen

hebben jullie enig idee hoe lang ik hierop heb moeten wachten!? Ik weet het zelf niet eens meer. Maar… Ergens lang lang geleden had Nike nog een reeks met valentines schoenen. Kwamen uit voor valentijnsdag en die kon je dan aan je liefje geven. Een helemaal valentijnsrode schoen met een witte mid zool. Air max 90, Air max 95 en dunk hebben deze behandeling ondergaan. Enigszins voorbereid op mensen met zelfde fietsen, windjacks en een routekaart op het stuur maakte Nike de schoenen tot en met maat 44,5. Lekker met z’n tweetjes dezelfde schoenen dragen passend bij je fiets en windjack.

Dit is dus waar ik mis greep. 44,5 is namelijk toch echt een maat of ruim 3 hele maten te klein voor ondergetekende. Nike-ID kon tot een klein verzachten van de pijn komen maar dan had je weer andere materialen. Ik wilde gewoon die rode max 90’s! Het heeft even geduurd maar ik geloof dat er licht is aan de horizon. Rood met een leuk textuur in de plakjes leer. Witte details en een witte mid zool. Voor alsnog zie ik ze alleen verschijnen op Shuh-you.com maar ik heb goede hoop om mijn lang verwachtte rode Air Max 90’s alsnog te kunnen bemachtigen. Eindelijk mijn Valentines, minus het hartje op de tong en ver voorbij 14 februari, maar dat kan me echt niks schelen. Want ze zijn eindelijk in mijn maat. Hoera, hoera, hoera.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.