Yuketen Country Rangers,

Natuurlijk weet ik dat er al heel veel schoenen in deze stijl voorbij gekomen zijn. En natuurlijk besef ik ook wel dat zelfs met een gunstige dollarkoers $ 395,- best veel geld is voor een paar moccasin lace ups. Maar ja, zeg nou zelf dit is wel een heel erg mooi paartje. En als je dan kijkt naar de Barbours of de Oak Streets welke hier al eens gestaan hebben, dan zie je ook wel het verschil.

Bij ieder paar Yuketens komt gewoon een belachelijke hoeveelheid stijl, ik weet niet waar in het productieproces ze dit er in naaien, maar het zit er in. Het maken van schoenen is gewoon een oer oude ambacht. En je ziet het gewoon wanneer een setje schoenen door een paar vakhanden in elkaar gezet is. Dat deze dan ook nog eens gemaakt is met het fijnste Pebble-Grain Chromexcel leer vastgezet op een natuurlijke crêpe rubberen zool, draagtwel bij aan de ultieme schoen beleving.

Verkrijgbaar bij Epaulet en End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.