APC SeerSucker Jacket,

Briljant, dat was het eerste dat in mij op kwam toen ik deze jas zag. APC heeft wel vaker van die geniale ingevingen en klaarblijkelijk zaten ze on top of their game toen ze deze jas bedachten. De Seersucker stof zie je dit seizoen vaker langskomen. Vooral de gestreepte variant van de lichte geweven stof zie je veel terug. De geruite seersucker variant zal wel klaar liggen voor volgend jaar zomer dan.

Dankzij het wevingsproces kruipt de stof onregelmatig dicht bij elkaar waardoor de stof een haast gekreukt effect krijgt. Zeker in de zomer kan ik een dergelijke speelse stof wel waarderen. Dat de stof nog eens heel dun is, is natuurlijk mooi mee genomen. APC krijgt het voor elkaar om de stof in een zeer fraai zomer jasje te modelleren. Wanneer je de jas ziet, dan weet je gewoon dat die wel belachelijk lekker moet zitten. Strakke actie van APC, ik ben verkocht!

Ook hebben? Check NeedSupply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />