Archival Clothing Rucksack

Ik ben eigenlijk van mening dat de techniek in een backpack wel van vandaag mag zijn. Laptop er in, regenbui. Dan wil ik wel zeker zijn dat hij droog blijft. Wat ik ook wel prettig vind is de ergonomische opbouw van de banden en de achterkant van de tas. Draagcomfort. Maar als ik dan mijn oordeel zou moeten geven over het uiterlijk van die zakken op je rug. Smaakvol zijn ze zelden.
Wat te doen als je toch een mooie tas wilt? Dan neem je deze. Waterdicht? Ik betwijfel het. Het is dan weliswaar een waxcotton stof wat er gebruikt is op deze tas maar ik denk niet dat hij het redt in een genadeloze stortbui. De dikke katoenen banden lijken me niet heel erg comfortabel. Zeker niet met een laptop er in. Maar dat is heel makkelijk op te lossen. Dan neem je die toch niet mee! Wat hebben we dan in handen? Een mooie donker blauwe rugtas. Een hele mooie!

Wie vind dat hij zijn rug op kan klikt hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.