Asus UX Series Notebook,

Negen van de tien artikelen welke ik schrijf voor dit blog, schrijf ik vanachter mijn bureau op een oude desktop machine kijkend naar mijn 21 inch lcd scherm. Hier is op zich niets mis mee, maar het gebeurt me maar al te vaak dat ik door de stad loop, een leuk product tegenkom en ik hier direct iets over wil schrijven. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren. Ik kan pen en papier pakken, aantekeningen maken en thuis uitwerken. Ik kan op mijn BlackBerry het hele verhaal schrijven en posten via een app. Of ik sleur een ouwe 15 inch notebook mee en klap die open wacht dat die gestart is en ga schrijven. Alle drie de mogelijkheden bieden net niet wat ik zoek. Geen gebruiksgemak, te log of je doet dubbelwerk. Gelukkig behoort dit alles binnenkort tot het verleden.

Dankzij allemaal nieuwe technologieën welke Intel heeft ontwikkeld is het nu voor computerbouwers mogelijk om belachelijk mooie slanke notebooks te maken, die over voldoende kracht en uithoudingsvermogen beschikken. Natuurlijk kennen we allemaal de MacBook Air, die biedt dit ook, maar deze heeft nog wat oudere technieken onder de motorkap. Zoals bijvoorbeeld de verouderde processor. Op de computex beurs heeft Asus een pracht apparaat aangekondigd, de UX serie. Een mooie platte notebook serie met de nieuwste technologieën aan boord. Vaak wanneer de techniek helemaal top is, is het design wat minder. En eindelijk is er een computerfabrikant die dit euvel heeft opgelost. Deze laptop is vreselijk sexy, meer dan tech genoeg, heeft een utihoudingsvermogen van 7 uur en is dus precies wat ik zoek voor onderweg. Er is nog wel een klein nadeeltje, de lanceerdatum is nog onbekend en ik wil eigenlijk niet meer wachten.

Wanneer er meer bekend is over deze UX serie, vertellen we het direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />