Barbour Nord Jacket

Is het al herfst? winter dan?? Wauw. Wie gelooft er in liefde op het eerste gezicht? Ik spontaan wel. Ik wil deze!! vreemd genoeg want als ik de thermometer hier in huis bekijk dan is er geen enkele aanleiding om iets van een jas te willen. De warmte zit nog goed tussen de isolatie. Dan moet het wel echte liefde zijn.
Barbour maakt altijd al goeie jassen. Ook dunnere jassen. Waarom mijn oog op deze viel en mijn hart sneller doet kloppen. Zal wel iets te maken hebben dat het niet helemaal in het stramien van Barbour past maar wel een Barbour is. Ja, een stukje merkentrouw zit er ook wel in. Natuurlijk. Want de jas is niet heeel bijzonder. een eenvoudige downjacket. Twee grote zakken met flap, twee borstzakken met een flapje. Corduroy kraagje. Een simpele jas maar toch duidelijk een Barbour. Wax cotton om de regen buiten te houden.. ja, ik wil deze wel. waar is die knop!??

Die knop zit hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.