Bianchi X Strellson

Ik ben wel van het fietsen. Zal ik maar eerlijk toegeven. Fixed en race. Sowieso zie je ze tegenwoordig overal. Fixed gear fietsen. En wie maken er nou mooie fietsen. Bianchi maakt dat. Het is een kwestie van smaak hoor maar ik ben groot fan van mijn eigen Bianchi. Ik ben in dit stukje dus niet helemaal neutraal. Eduardo Bianchi en Strellson hebben samen een Pista gemaakt. Een Fixed gear fiets in een nieuw jasje. Strellson is van mening dat het rijden op een fixed gear ook prima in een pak kan. Zo erg zelfs dat ze er zelfs een speciale lijn van kleding naast hebben lopen. Leuke kleding trouwens. Beetje sportieve shirts, Bianchi retro fietskleding en pakken met iets meer elastische stoffen zodat je ook lekker op het fietsje kunt fietsen. Want daar hadden we het over.
De fietse is echt een plaatje. Maar dat kun je de mensen bij Strellson en Bianchi wel toevertrouwen. Het klassieke retro frame is gemaakt van staal. Zoals het hoort. Met een zwarte lak met witte belettering is het niet de meest flitsende fiets maar ik kan het juist erg waarderen. Felle kleuren kunnen vervelen waar de kracht van eenvoud je langer zal blijven aanstaan. De naam Strellson is erg aanwezig op het frame maar ziet er goed uit. Alsof er nooit iets anders gestaan heeft.

Ik wil hem wel hoor. Het enige wat je hoeft te doen is hem te winnen. Want verkopen doen ze niet. Als je een gok wilt wagen hoef je alleen maar een verhaaltje te vertellen over een fiets avontuur en de pagina te ‘liken’.. Wat denken jullie? Is woon-werk verkeer een mooi verhaal? Niet echt heh? Damn….

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.