Clarks Originals Desert Track

Hoe vaak hebben we hier al Desertboots voorbij laten komen. Het antwoord op die vraag is vaak. Eigenlijk erg vaak. Het hogere broertje is al eens geweest, de Desert Mali maar we hebben het nog niet gehad over een andere variant. Wederom een absolute original van de Originals. De Desert Track.
Deze is net iets anders dan de gladde Desert boot. Glad? ja, kijk maar naar het neusje. Een dik stiksel over de lengte van de neus geeft het schoentje net even een andere feel. Hij is net iets lager dan de boot maar wel met 2 vetergaatjes zoals we die dan nog wel kennen. De zool is uiteraard helemaal crepe. En vlak. Het is denk ik het ruigere neefje van de Desert boot. En wat voor mij het belangrijkst is. Ik heb hem nog niet dus heb ik hem nodig. En zo kan ik wel weer een reden bedenken om hem misschien toch maar eens aan de collectie toe te voegen.

En toevoegen aan je collectie kan hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.