Clarks Originals Desert Khan

Een grijns verscheen op mijn gezicht Bij het zien van deze schoenen. Alweer Clarks dat wel maar kom op. Deze zijn toch gewoon grappig. Kans dat je ze heel mooi vind betwijfel ik namelijk. Ik vind ze goed. Clarks maakt geen dress-shoes. Een brogue is welliswaar geen echte dress schoen maar vertel dat maar eens aan de gemiddelde Nederlandse man. Wat ik bedoel te zeggen. Een brogue en iets van Clarks ligt mijlen ver uit elkaar. Nou, niet meer dus. Een brogue op een desert khan. Ik kan begrijpen dat ze het hebben bedacht. een brogue is nou eenmaal een casual schoen. een desert boot al helemaal. Voor diegene die een brogue wel mooi vind maar trouw wilt blijven aan zijn Clarks. De oplossing!
Eerlijk gezegd weet ik nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik vind ze helemaal niet zo slecht maar ben er ook niet kapot van. misschien moet je dit aan zien. Deze lijken mij wel beter te dragen onder een korte broek dan een desert boot. Misschien ook niet. Ik twijfel nog.

Ben je er uit en vind je het wat? klikt u hier.

Tags from the story

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.