De Prep look, Gitman Vintage,

Nu hebben we de broek en de riem al gevonden voor de Prep look. Rest ons nog een goed shirt en een paar fatsoenlijke schoenen. Wellicht komt hier later nog een tas en een jas bij, maar de basis hebben we na deze post wel staan. Op de blauwe Oxford Cloth broek met onze d-ring knalgroene riem doen we een mooi Oxford shirt.

Zelf ben ik van de rustiekere plaatjes en ga ik bij deze combinatie voor een wit shirt. En natuurlijk is de maker Gitman Vintage. Er zijn meerdere labels beschikbaar, maar naast Gant en Ralph Lauren is een Gitman in deze outfit best een leuke afwisseling. Mocht je de Prep look meer Prep maken doe je dit door een willekeurige ander Oxford shirt erop te dragen en dan bij voorkeur in een knalkleur, maar zoals gezegd, ik ben terughoudender in bijzondere kleurencombinaties. Nu nog op zoek naar de juiste schoenen.

Deze en andere kleuren van Gitman Vintage vind je bijvoorbeeld bij EndClothing.

Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Rob

    Mooi shirt!
    De knalgroene riem nog niet gezien, maar daar heb ik nog wat twijfels bij 🙂

  2. says: Zuid77

    Je kunt natuurlijk ook gaan voor een ander kleurtje. Een navy blauw met een rood en wit streepje doet het ook niet verkeerd.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.