Dockers Alpha, deze zocht je al,

Dat was althans wat ik dacht toen ik deze Dockers tegen kwam. Toen ik de naam zag raakte ik in de war. Wat wil het geval, ik zat door een stapel oude broeken te spitten en kwam een oude Dockers San Francisco tegen, welke ik helaas niet meer pas. Nadat ik eerst even zuur was over het gegeven dat ik niet meer de maat van 6 jaar terug heb, bedacht ik dat ik deze broek weer in mijn huidige maat wilde hebben.

Die San Fran is nog maar moeilijk te vinden, maar gelukkig weten ze bij Dockers ook dat dat een toppertje was. Gebasseerd op die broek hebben ze nu de Alpha uitgebracht. Bijkomend voordeel, de broek valt iets slanker dan de echte San Fran en past hierdoor nog even meer bij de tijd van nu. De kleur is natuurlijk top, zeker bij die Oak Streets van deze ochtend. Witte Oxford erop en je outfit is helemaal klaar.

Net binnen bij onze vrienden van EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />