Engineered Garments x Mark McNairy,

Riep ik niet een paar dagen terug iets over Mark McNairy, dit begint nu echt een overkill te worden. Maar ook nu kon ik deze schoen niet achterwege laten. Ik vermoed dat deze al een tijdje bestaat, maar ik was deze nog niet eerder tegen gekomen. De heer McNairy heeft dus al wat meer collabs achter zijn naam staan.

Deze is weer niet misselijk. Engineered Garments heeft hier de plank goed geraakt. Ik ben weg van Chukka’s en hou van de long wing stijl. Mix die door elkaar en je krijgt deze Engineered Garments Chukka Long Wing by Mark McNairy. Zoals gewend bij schoenen van Mark McNairy, zijn deze ook weer vakkundig in elkaar gezet in de UK. Wellicht meer een herfst schoen dan een zomer schoen, maar ook de herfst komt vanzelf wel weer langs.


Deze juweeltjes vind je bij The Bureau Belfast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />