FCUK Elk Shirt.

Soms heb je van die dingen die je vind en daar ben je meteen helemaal verslaafd aan. Ik wel tenminste. Ik heb altijd een bepaald beeld gehad van FCUK dat er alleen maar Engelsen mee kunnen lopen ofzo. Joggingbroek en een paar Reeboks er onder en klaar. Nou dat is een kwestie van combineren denk ik want ik heb er nu een paar in huis gehaald en ben qua snit echt helemaal blij! Patroontjes in overvloed. kleurtjes, streepjes, ruitjes. Noem maar op. Ja, wat kan ik zeggen. Kwaliteit is dik in orde. Fijne zachte katoen. En mijn stapeltje gaat mij de zomer wel door helpen. Ze zijn namelijk lekker dun dus heerlijk luchtig. Ik ben er echt blij mee!!
Online voor weinig te krijgen bij ASOS. (SALE!!!)

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.