Finamore Dress shirt

Frans Boone bekijkt het maar met al z’n samenwerkingen. Zag er wel weer een paar waarvan ik ergens vond dat ik ze wilde melden hier. Echter, ik zag nog meer bij ‘m.
Ik draag niet dagelijks een pak. Dat neemt niks weg van het feit dat altijd blijf kijken naar goeie shirts, dress shirts. Zodoende viel mijn oog op dit dress shirt van Finamore.
De kraag sprong mij het meest in het oog. Ik ben erg groot fan van de cut-away boord. Sterker nog, voor mij is dat de enige boord voor goeie shirts. trendy of niet.

Waarom dan een Finamore? Ik kan wel voldoende shirts vinden met de boord maar ik vind dit wel een fraai exemplaar vanwege de mix van materiaal. Of de mix van garen. Er zit een beetje stretch doorheen. Wat inhoudt dat ondanks de strakke snit je gewoon kan bewegen zonder dat je je gevangen voelt in je shirt. Andere oplossing is natuurlijk maatwerk maar ik vind dat wachten altijd zo’n gedoe. Finamore maakt de shirts op dezelfde wijze zoals je maatshirt. Met de hand. Dus die kleine imperfecties die een shirt een beetje meer charme geeft zit ook in deze shirts. Een perfecte toevoeging aan een strakke garderobe.

Te koop in Sluis bij die ene winkel.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.