Gant Rugger Oxford Cloth broek,

Gant is helemaal terug dankzij die grandioze Rugger collectie. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes in deze collectie. Daar word ik dus gewoon blij van. Alleen toen ik vandaag door de Gant Rugger collectie bij Asos bladerde stond ik even verbaasd te kijken. Mijn aandacht werd getrokken door een flinke lap Oxford Cloth.

Nu is dat op zich niet bijzonder, maar bij Gant Rugger hebben ze besloten dat ze ook prima een broek van deze stok kunnen maken. En dat is, in mijn ogen, dan wel weer bijzonder. En of het wat is? Ik ben er nog niet over uit. Mijn eerste gedachte zegt: JA DOEN! Maar wanneer ik dan ga na denken wat er opgedragen moet worden ben ik het spoor bijster. Of gaan we voor de opvolger van double denim? Doen we gewoon een double oxford en hebben we maling aan alles. Ik denk dat het best kan.

Ook hebben? Kijk in de Gant Rugger collectie bij ASOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />