Grenson Stanley Cognac,

Ai, ik weet niet of ik nu Zuid77 moet bedanken of niet. Dankzij zijn artikel over Zalando ben ik dus hooked. Had ik van de week als een paar Sebago’s uit de sale gescored, sta ik nu weer op het punt om weer de bestel knop in te drukken. De schoen welke vandaag schuldig is aan weer een gat in de begroting, een Grenson Stanley.

Grenson is gewoon een heerlijk label. Dit label blinkt uit in kwaliteit en vakmanschap en je hoeft niet eens een kenner te zijn om dat er vanaf te zien. Deze schoenen stralen het gewoon uit. Mijn oog valt normaal altijd op de hoge brogue boot van hun, maar dit lage modellejte in een cognac kleur kan ik ook wel waarderen. Doet het vast goed onder die 505 van gister. Alleen ben ik er nog niet over uit of deze dan met of zonder sokken gedragen moeten worden. En als het met sokken wordt, welke kleur? Oh well, toevoegen aan winkelwagen, bestelling afronden en weer een paar Grensons in de pocket.

Verkrijgbaar in die ene winkel.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />