Grenson William Two Tone Brogue,

Wow, waarom heb ik deze schoen niet eerder gezien, of waarom is die mij nooit opgevallen? Dat was het eerste wat door mij heen ging toen ik deze schoen vandaag tegenkwam. In de collectie van My-Wardrobe vond ik daar ineens een hyper exclusief schoentje van Grenson. De afgelopen weken heb je haast meer Grenson dan McNairy of Alden voorbij zien komen op deze pagina’s dus dan weet je dat ik bij het zien van een hyper exclusieve Grenson helemaal sta te juichen.

En laten we eerlijk zijn, dit schoentje verdient gewoon een staande ovatie. Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Esquire Magazine zijn er 35 paar van deze juweeltjes gebracht bij My-Wardrobe. Een tweekleurige brogue schoen in het lichtblauw en donkergrijs. Wat een bijzonder mooie schoen. Ik heb alleen nog even moeite om te bedenken welke broek hierop gedragen moet worden. Een denim lijkt voor de handliggend, maar ergens vind ik het zonde om hier een dry denim op te laten bleeden. Oh well, die beslissing moet later dan nog maar gemaakt worden.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />