Mr Hare King Tubby,

De titel klinkt waarschijnlijk als abracadabra en dat is niet gek. Dat had ik de eerste keer dat ik de naam las ook. Om de naam te vereenvoudigen, Mr Hare is het label en King Tubby is het model. Mr Hare is me weleens vaker opgevallen, maar nog nooit trok een model me zo aan dat ik het noemenswaardig genoeg vond voor OurBubble. En daar is met de King Tubby wel verandering in gekomen.

De King Tubby is een su├Ęde schoen, de schoen is heel slank, overduidelijk Italiaans. Maar dan wel met een twist. Deze ultiem slanke schoen komt namelijk op een witte wedge zool. En dat is niet wat je verwacht van die typische Italiaanse schoentjes. Maar het resultaat van die combinatie is gewoon briljant. Zou ik ze zelf dragen? Jazeker, maar dan wel wanneer ze een klein beetje in prijs zakken, want die is gewoon belachelijk.

Wanneer je ongeveer 600 euro kapot wil slaan, surf dan naar Oki-Ni.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.