Hollands Glorie deel IV,

In een vorige episode van Hollands Glorie zijn we reeds ingegaan op de historie van Cowboys Bag. De tas die we toen onder de loep genomen hebben, heb ik nu een slordige 3 maanden in gebruik en die bevalt uitstekend. Het leer wordt met de dag soepeler en zeker de handgreep begint al lekker te leven. Deze tas zal niet snel gaan vervelen.

Maar soms wil je gewoon wat anders dan een volledig leren tas. Je hebt van die dagen, dan past het net niet binnen bij je outfit. Voor die dagen hebben ze nu weer een bijzonder fijne tas in het assortiment. Het is minder een Cowboys Bag meer een army bag, maar toch. De tas mag er zeker wezen. Verkrijgbaar in meerdere kleurstelling, maar de kleur hieronder afgebeeld is absoluut mijn eigen favoriet. De combinatie van canvas en leer is gewoon goed.

Verkrijgbaar bij Checkyourbag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />