Incase Audio

Incase is een bekende naam inmiddels. De leukste en beste fabrikant voor Iphone cases. Je weet wel, je laat je Iphone vallen en dan is Incase daar om hem te beschermen. Negen van de tien keer spat je case uit elkaar maar je telefoon is nog zo goed als nieuw. De kracht van een goeie case dus. Doen wat ie moet doen. Je phone heel houden.
Nou, Die Incase dus gaat zijn horizon verbreden. Helemaal in stijl als je kijkt naar Iphone gebruikers. Want hoe vaak zie je grotere tot grote headphones ingeplugged in de apparaatjes. Ik best vaak dus ik snap het helemaal. Headphones dus. Er zullen 4 verschillende modellen geïntroduceerd worden Een kleine in-ear en 3 grotere. oplopend in grote. Als partner om de productie voor zijn rekening te nemen heeft incase een goeie gevonden. Ik weet dat dat weinig informatie is maar aangezien ik geen naam heb kunnen vinden. Jullie doen het er maar mee. De insider heeft me in elk geval verwittigd dat het een goeie is. Dat zullen we dan maar aannemen.
De introductie voor europa is over een paar weekjes op de beurs in Berlijn. Daarna zullen we wellicht meer informatie hebben over de koptelefoons. Maar als ze er zo strak uitzien. Who really cares what they sound like. Erg mooi, erg minimalistisch. Erg Incase.


Te koop bij de betere Incase dealers vanaf september.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.