Take Ivy deel II, nu ook in het Nederlands,

Waar ik in November nog schreef over de Engelse vertaling van het stijlboek Take Ivy, heb ik nu goed nieuws. Mike Hendriks van Vanità – modern tailors heeft samen met Parvenu een Nederlandse uitvoering van dit meesterwerk uitgebracht. En waar de Engelse variant een haast letterlijke vertaling is van het origineel heeft de heer Hendriks de moeite genomen om aan het verhaal wel een eigen twist te geven.

Deze versie van het boek brengt net die juiste vernieuwende sartoriale inslag waarvan ik denk dat het Nederlandse publiek op zit te wachten. Dus wees echt snel wanneer je ook een exemplaar in de boekenkast wil hebben staan. Voor je het weet heb je achter het net gevist voor de Japanse, de Engelse en de Nederlandse uitvoering. In mijn kast ontbreekt enkel de eerste nog. Voor degene die de Engelse reeds in de kast hebben staan, not to worry, de Nederlandse variant is een absolute aanvulling.

Meer info via @TakeIvyNL of hier bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Take Ivy, heb ik nu goed nieuws. Mike Hendriks van Vanità - modern tailors heeft samen met Parvenu een Nederlandse uitvoering van dit meesterwerk uitgebracht. En waar de Engelse variant een haast letterlijke vertaling is van het origineel heeft de heer Hendriks de moeite genomen om aan het verhaal wel een eigen twist te geven. " />