Jordan 3 True Blue,

Het is al vaker gezegd en ik zeg het nog maar eens. Dit jaar is het jaar dat de meeste Jordan freaks bankroet zullen gaan. De ene na de andere knaller van schoenen komt op de proppen. Deze maand is het weer keihard raak. Waar begin dit jaar de sneakerwereld op ze kop stond van de Cements krijgen de Jordan 3 liefhebbers ook nog de True Blues dit jaar.

Dit is gewoon weer een icoon en ook deze zal je dus in de kast moeten hebben staan. Deze blauwe kleurvariant is een van de originele uitgaves van de Jordan 3. De eerste release dateert van 1987 en het was de eerste Jordan schoen met een doorzichtige Air unit. De Elephant print op de toebox en hiel van de schoen maken dit tot een legendarisch stukje schoendesign. Met recht een Must Have!

Onder andere verkrijgbaar bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onder andere verkrijgbaar bij EndClothing." />