Levi’s x Monday camera straps,

Alle double en triple denim varianten kende ik al. Zelfs de quadruple variant is gemakkelijk mogelijk dankzij de Air Force 1 Denim welke afgelopen maand gereleased zijn. Maar ik denk dat we hier nu weer een schepje bovenop kunnen gooien. Wanneer je denim denkt, denim leeft, denim ademt en dan ook nog eens een spiegelreflex camera hebt, dan is dit echt helemaal voor jou.

Levi’s heeft samen met Monday een nieuwe strap ontwikkelt om je high tech apparaat veilig om je nek te hangen. En heel eerlijk, ik vind deze echt super vet. Mijn Olympus PEN doet het momenteel nog met de stock strap, maar ik zal blijven zoeken tot ik deze Levi’s straps ergens op de kop kan tikken. De details zijn echt killing op deze accessoires. Ik ben verkocht, wie helpt mij met zoeken?

Verkrijgbaarheid is 1 groot vraagteken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verkrijgbaarheid is 1 groot vraagteken. " />