Levi’s Vintage Clothing 505 Selvedge,

Dit blijft wel een van de betere strategische keuzes welke Levi’s in de laatste jaren gemaakt heeft. Die Vintage Clothing lijn legt hun naar mijn idee geen windeieren. En wat hebben wij een geluk dat we toch in een tijd leven dat deze lijn op de markt is. Oké, er zijn wel wat items binnen de collectie die ik niet begrijp, maar het gros van de producten zijn helemaal top.

Zo ook deze 505, een modelletje wat na de 501 op de markt kwam voor de liefhebbers van een wat slankere fit. Deze uitvoering in de Vintage collectie is er een van pre shrunk dry selvedge denim. Deze broek gaat leven naarmate je hem langer draagt. Dankzij de slanke fit doet die het goed met een paar simpele witte Superga’s of gewoon een paar Sebago Docksides in ieder willekeurig zomerse kleur.

Gevonden bij My-Wardrobe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />