Libertine Libertine chino,

Het is zo vreselijk jammer dat een bepaalde groep mensen de rode chino echt volledig kapot hebben gemaakt. Wanneer je denkt aan een rode chino heb je meteen die associatie met dat volk, wedden. Misschien ligt het aan mij en komt het door mijn HES achtergrond, maar ik denk dat meer mensen die verkeerde vibe hebben met rode broeken.

Wellicht is het tijd dat we door die barrière heen moet gaan breken. Die barrière welke we onszelf hebben opgelegd. Een rode chino is, mits het het juiste model is en op de juiste wijze gedragen wordt, gewoon ongelofelijk vet! Libertine Libertine brengt in ieder geval het juiste model van een rode chino. Nu is het nog aan ons om deze juist te dragen. Maar ik geloof dat dat wel moet gaan lukken. Leve de rode broek!

Tenue de Nîmes helpt je graag aan een mooie rode chino.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.