Mark McNairy x Dunk Bison,

Het gaat Mark McNairy nog lukken ook om vaker op OurBubble te staan dan Alden. Helemaal als er schoenen van dit kaliber blijven komen. De Mark McNairy van vandaag doet mij het meest denken aan de een Nike Dunk SB welke Zuid77 ooit had. De Bison, een van de vetste kleurencombinaties ever op een Dunk. Ik was dan ook erg verbaasd dat deze combi ineens op een klassieker model schoen terug te vinden is.

De Mark McNairy Country Mix Brogue is een collab met Union. Een monsterlijke collab. Normaal ben ik niet van de te grove zolen, maar deze schoen kan het wel hebben. Het donkerbruin met de fel rode hiel heeft iets machtigs. Dit is een “schijt aan alles” schoen. De timing vind ik wel vaag, ik vind het een winterse schoen. Denk dat die zool best hoog had gescored in onze Glijden of Lopen top 5. Maar desalniettemin is dit gewoon een juweeltje!

Enkel verkrijgbaar via Union LA.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.