Mini Couper Coupe

Ik zal het meteen maar toegeven. Ik heb best moeten lachen om het idee. Een Mini, en die is al klein, Coupe? Ja, ok.. Daar is het een coupe voor maar kunnen sommige schoenmakers niet gewoon bij dezelfde leest blijven?
De oude Cooper vond ik een een leuke charmant karretje. Ja, wel de echte oude heh!? Niet de yuppen boodschappenkar voor vrouwlief. Onder de noemer dat het een leuk en klein practisch wagentje is voor in de stad. Het zal wel.
Toen dachten ze dat het wel leuk was om er een bedrijfswagen van te maken. Een yuppen bedrijfswagen want in afmeting is het wel een heel knullig autootje. Een gemiddelde familie station kan meer herbergen.
En toch vonden ze bij Mini het nog niet voldoende. Er moest een een coupe bij. En dit is het resultaat. Ik weet het niet hoor. Ik kan niet zeggen dat de initiële lijnen van de Mini Cooper er nou echt sterk in naar voren komen. Het is een Mini Cooper want het staat er op maar verder…? Nee sorry heren ontwerpers. Naar mijn smaak wederom een #fail in een poging de legacy van het merk voort te zetten. Maar wie ben ik. Wetend dat ook dit karretje binnenkort door de straten van dit dorp zal scheuren met daarin mensen die hem heel leuk vinden. Als ik ze zie zal ik me wel afvragen waarom ze niet voor een ECHTE coupe zijn gegaan. Eentje waaruit blijkt dat je WEl smaak hebt.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.