Nike Air Max 1 Hyperfuse

Nike komt hard? Nike gaat hard. Het bedenken van nieuwe technieken om een schoen een lading nieuwe eigenschappen te geven gaat met een behoorlijk tempo. Zoals TDCCBB al eerder zei, het nieuwste uit de stallen van Nike is Hyperfuse. Daar waar mijn collega zich moest beperken tot plaatjes kijken heb ik de mazzel gehad om deze schoenen te voelen en live te zien. Het exacte verhaal der techniek achter de hyperfuse.. nee geen idee. Nou en! Ze hebben de klassiekers te pakken gehad en mega licht gemaakt. zei ik mega? Ik bedoel ultra!

Om dan zijn vraag aan te halen wat mijn favoriet zal zijn.. De Air Max 1. En dan specifiek deze licht grijze. Licht grijs heeft bij deze lijn stappers niks te maken met de kleur. Want ze zijn echt vederlicht. De vraag rijst bij mij of ik deze ga kopen. Ze zijn niet geschikt om echt functioneel op te gaan hardlopen. Voor het dagelijkse wandelverkeer zijn ze misschien iets te tech. Maar ik kan me een voorstelling maken wat voor lol ik heb met deze sloffen bij een city-trip. Super licht en qua comfort wellicht een nummer 1. Londen is nog niet geboekt. Bread and Butter beurs in Berlijn staat ook nog niet genoteerd.. Ik heb nog bedenk tijd.

De verspreiding van deze muiltjes zal geschieden door je betere Nike dealer.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

eerder zei, het nieuwste uit de stallen van Nike is Hyperfuse. " />