Nike AirMax90 Hyperfuse,

Nike komt hard, heel hard! Waren ze in de afgelopen jaren aan het aanmodderen met maxims, fusions en hybrids, komen ze dit jaar met een hele line up klassiekers in een nieuw jasje. Hoezo? Omdat het kan. Ze hebben een nieuwe technologie ontwikkeld waardoor er nog lichter materiaal gebruikt kan worden voor een paar schoentjes. Waar normaal alle lappies stof met naald en draad aan elkaar geregen worden, worden ze nu op een of andere high tech wijze in elkaar versmolten. Een technisch verhaal waar ik me nog helemaal niet in in heb gelezen.

Wat ik wel heb gedaan is plaatjes kijken. Alle Hyperfuse modelletjes zoals daar zijn de Dunk, de AM1, de AF1 en de AM90 waren in alle keuren reeds op de diverse blogs te vinden. Wij bij OurBubble hebben gewoon even gewacht met alles en besloten aan het eind van de rit de must have eruit te zoeken. Welke Hypefuse de grote favoriet van Zuid77 wordt zullen we later lezen, voor mij is deze knalblauwe AM90 de absolute winnaar. Wat een ongelofelijk knalkleur. Deze moet je hebben!

Verkrijgbaar? Binnenkort bij je favoriete Nike dealers.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verkrijgbaar? Binnenkort bij je favoriete Nike dealers." />